otaghak.com
profile

محمد حسینی

عضویت از 13 تیر 1397

درباره من

این کاربر هنوز مطلبی درباره خود ننوشته است

نظرات کاربران برای این میزبان(4 نظر)

مهدی

آذر ۱۳۹۸

اتاقک

5

با درود مزایا: 1_ مالک خوشرو , پیگیر و مسئولیت پذیر 2_ تمیز و مرتب 3_ فضای بزرگ و مجهز ( لوازم جدید و اکثرا نُو ) 4_ مطابقت کامل امکانات با مشخصات سایت ( حتی بیشتر و بهتر از موارد اعلامی ) 5_ دسترسی راحت و موقعیت مکانی مناسب معایب: 1_ نبود پارگینگ مستقل ( البته می توان ماشین رو با هماهنگی با مالک در پارگینگ گذاشت و برداشت ) 2_ نداشتن آسانسور آپارتمان در طبقه دوم روی پیلوت میباشد و تعداد پله نسبتا زیادی دارد و برای افراد سالمند و کسانی که پاشون درد می کند مناسب نیست.

سجاد

آبان ۱۳۹۸

اتاقک

4.83

اقامتگاه بسیار تمیز و مرتب بود. میزبان فرد محترم و متشخصی بودند. مشکل پله های زیاد این اقامتگاه بود که حمل و نقل وسایل را مشکل میکرد که البته برای اقامت کوتاه مدت مشکل خاصی را ایجاد نمیکرد.

جعفر

مرداد ۱۳۹۸

اتاقک

5

اقامتگاه بسیار تمیز و مرتب بود و از هر نظر عالی بود و برای ما خاطره انگیز شد. از سایت اتاقک تشکر می کنم که همچین امکانی را فراهم کرده.

امین

خرداد ۱۳۹۸

اتاقک

4.33

درود. نظر بنده در رابطه با اقامتگاه جناب آقای حسینی در بندر انزلی: نظافت و تمیزی اقامتگاه واقعا عالی بود و همه چی منظم و مرتب. نحوه پذیرش میزبان هم عالی بود و تلفنی و حضوری راهنمایی های لازم رو انجام می دادند. صحت اطلاعات اقامتگاه هم همون هایی بود که تو سایت نوشته شده بود. امنیت محله هم عالی بود و خود میزبان هم در اقامتگاه طبقه جداگانه بودند و خیالمون از بابت همه چی راحت بود. پارکینگ عالی و جداگانه هم واقعا نعمت بزرگی بود. ساختمان اقامتگاه دو نبش و در بر خیابان و دسترسی آسان به ایستگاه های تالاب، سوپر مارکت، نانوایی و مرکز خرید و ..... جا دارد از سایت خوب اتاقک تشکر و قدرنمایی نمایم. با تشکر