,
otaghak.com
profile

فهیمه معصوم زاده

عضویت از 12 اسفند 1397

اصفهان

درباره من

به هدف تروبج سفر امن برای خانمهای مجرد امیدوارم خانمها بتونن سفری امن و راحت را در این اقامتگاه تجربه کنن.

نظرات کاربران برای این میزبان(12 نظر)

شایان

تیر ۱۴۰۴

اتاقک

3.17

جهت اطلاع دوستانی که میخواهند این اقامتگاه را انتخاب کنند امنیت، سکوت و تمیزی بسیار خوبی دارد ولی مواردی هست که لازمه بقیه از آن مطلع باشند: متاسفانه در همان ابتدای کار مورد بازجویی اطلاعاتی میشوید و از شما میخواهند فرمی را تکمیل و امضا کنید که شامل تمام موارد شخصی شما و همراهانتان هست (مثل آدرس محل زندگی و شغل) که من تا حالا در هیچ اقامتگاهی ندیدم! میزبان اصرار به گرفتن کارت ملی همراه را دارند که در قوانین این اقامتگاه هیچ اشاره ای به ان نشده بود. ما اتاق هم کف را انتخاب کرده بودیم ولی بدون ارائه هیچ دلیلی به ما طبقه اول را دادند که قیمتش کمتر از واحد انتخابی ما بود! در نهایت موقع ترک اقامتگاه یکی از بستگان میزبان با رفتار بسیار غیر حرفه ای سعی در اثبات اینکه از محل زندگی ما استعلام گرفتند و دانای کل هستند که این هم در نوع خود عجیب است! پارکینگی هم که داده شد مسقف نبود و در روز خودرو زیر آفتاب است. متاسفانه رفتار میزبان تمام محاسنی که در این اقامتگاه وجود دارد را از بین برد و به هیچ عنوان به کسانی که حریم شخصی و برخورد محترمانه برایشان مهم است پیشنهاد نمیکنم.

پاسخ میزبان

کاملا درست هست .اقامتگاه ما هرگز میزبان مهمان ساکن اصفهان برای ساعاتی محدود نیست و ما میزبان مسافران محترم هستیم .لطفا قوانین را کامل مطالعه بفرمایید و بعد اقدام به رزرو کنید .

امیرحسین

خرداد ۱۴۰۴

اتاقک

5

همه جوره عالی به همه پیشنهاد میکنم دسترسی و تمیزی بی نظیر

پاسخ میزبان

ممنون از نظر مثبتتون. به امید دیدار مجدد شما مهمان گرامی .

راضیه

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

5

اقامتگاه از نظر تمیزی و‌زیبایی عالی بود و حتی خیلی بهتر از عکس ها بود. خانم معصوم نژاد و خانوادشون بسیار متشخص و مهربان بودن و لطف خیلی زیادی به ما داشتن. اقامتگاه به شدت پیشنهاد میشه. خوش قیمت در یک لوکیشن خوب با دسترسی های عالی و محیط زیبا و تمیز واقعا اقامت بینظیری برای ما بود.

پاسخ میزبان

ممنونم از لطف و نظر مثبتتون. امیدوارم باز هم میزبان شما باشم .🙏

مهدی

فروردین ۱۴۰۲

اتاقک

4.17

یه جای دنج و راحت و بی سر و صدا فقط پارکینگش خیلی کوچیک هست و پرشیا به زحمت و دردسر توش جا میشه، حیاطش کوچیک ولی پاپیتال خیلی خوشکلی داره. اگر یه کم به سرویس بهداشتی و حموم رسیدگی بشه بهتر میشه. رو هم رفته خوب و تمیز.