سعید خطیبی
عضویت از 22 مرداد 1401
گیلاندرباره من
اقامتگاه های این میزبان
نظرات کاربران برای این میزبان
علیرضا
4.83
از نظر تمیزی و محیط دل نشین و میزبان بسیار عالی بود قشنگ تو دل جنگل بود که باب میل بیشتر مردم هست چنین محیطی.
فقط کوچک ترین ایرادی که داشت این بود که حیاط ویلا محوطه سازی نشده بود که اگر این کار انجام بشه واقعه از نظر لوکیشن و میزبانو نظافت عالیه.
پیام
3.67
با سلام و احترام
میزبان بسیار انسان محترم و شریفی بودند ، به ایشان هم اطلاع دادم که به علت اینکه ساختمان پشتی نیمه کاره هست و کارگران در تردد هستند حداقل باید پنجره ها دارای پرده باشند ، البته ایشان فرمودند که پرده دارد اما در حال شست و شو می باشد!
به هر حال کلبه موقعیتی خوبی داشت اما با وجود دوربین ، امنیت مناسبی نداشت ، درب اصلی قفل نداشت و روبروی کلبه هم دارای دیوار نبود و فقط فنس کشیده شده بود که متاسفانه از نقاط ضعف کلبه بود.
با توجه به قیمت اجاره روزانه طبقه بالا هم به نظرم باید کولر گازی نصب بشه چون در طول روز و با توجه به گرمای شدید هوا تقریبا بدون استفاده خواهد بود.
یوسف
3.17
سلام داخل ویلا از نظر نظافت متوسط حیاط ما هموار دید ساختمان مجاور ب حیاط ویلا و داخل از نظر امنییت ضیف بیشتر ب دره اکیپ مجردی میخوره تا خانواده برنامه اتاقک هم اصن دیگه پیشنهاد نمیدم چون هیچوره نمیشه ب پشتیبانی دست پیدا کردسلام نظر شما محترمه
اگر راضی کننده نبود میتونستین به خودم زنگ بزنید نیاز به پشتیبانی نبود
ساختمان مجاور که اصلا نیمه کاره
کسی توش زندگی نمیکنه
از نظر امنیتی هم سه تا دوربین مداربسته نصب هستش
اسماعیل
شهریور ۱۴۰۴
4.5