,
otaghak.com
profile

غلامرضا اسلامی

عضویت از 12 شهریور 1402

درباره من

این کاربر هنوز مطلبی درباره خود ننوشته است

نظرات کاربران برای این میزبان(6 نظر)

ابوالفضل

شهریور ۱۴۰۴

اتاقک

5

واقعا یکی از بهترین اقامتگاه هایی بود که تجربه کردیم، از نظر تمیزی و نظافت درجه یک بود و به ما که حساس هم هستیم اصلا هیچ جای خونه حس بدی دست نداد، امکانات فوق العاده عالی بود هر چیزی که نیاز داشته باشید فراهمه از ظرف و ظروف گرفته تا شامپو و صابون هتلی. چند دست رختخواب نو مثل رختخواب عروس بود، یه تراس عریض و بزرگ داشت با ویوی جنگلی خیلی جذاب که اصلا دلمون نمی‌خواست از اونجا تکون بخوریم حتی چندنفرمون هر دو شبشم تو تراس خوابیدیم و اصلا حشره ها اذیت نکردن، تنها موردی که تو ورود اذیتمون کرد شیب زیاد مسیر بود که همه بعد از رسیدن گفتیم واقعا ارزشش رو داشت، خیلی ممنون از آقای اسلامی که تمیزی و کیفیت رو اولویت قرار داده بودن و باعث شدن کلی حس خوب به ما منتقل بشه.

مریم

مرداد ۱۴۰۴

اتاقک

4.83

واقعا اقامتگاه تمیز و زیبایی بود. تراس بزرگی داشت و منظره زیبایی از تراس مشاهده می شد. همه وسائل نو بودند، برخورد میزبان کاملا محترمانه بود تنها نکته ای که داشت سوپر مارکت دور بود .

مهدی

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

4.83

اقامتگاه بسیار تمیز و مجهز(تقریبا هرچیزی که برای اقامت نیاز دارید رو داره و شاید از خونه خودتون هم بیشتر حتی :))) به نظرم خود اقامتگاه از عکس‌هاش خیلی بهتره و مناطق اطراف خیلی جذابه برای گشت و گذار.

وحید

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

5

با تشکر از آقای اسلامی عزیز اقامتگاه بسیار تمیز امکانات اقامتگاه تکمیل لوکیشن عالی همه چی تموم.