,
otaghak.com
profile

مهدی زال

عضویت از 6 بهمن 1403

فارس

درباره من

این کاربر هنوز مطلبی درباره خود ننوشته است

نظرات کاربران برای این میزبان(4 نظر)

امین

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

3.83

میزبان بسیار خوش برخورد و مهمان نواز بودند طوری که ما صبح زودتر به اقامتگاه مراجعه کردیم با مهمان قبلی هماهنگ کردند که کیف‌هامون رو در اقامتگاه بگزاریم و به گشت شهری بریم ولی از لحاظ نظافت شرایط مطلوبی نداشت ما وقتی رسیدیم از پشت لامپ ورودی آب چکه میکرد و یجایی نشتی آب وجود داشت که گفتن درست میکنن و موکت و فرشهای دم در رو شستن و نشتی رو برطرف کردند و شب موقع استفاده از حمام دیدیم آب گرم نمیشود که طی تماس تلفنی گفتند در انباری رو باز کنید و آبگرمکن رو روشن کنید ولی خیلی طول کشید آب گرم بشه و نتونستیم از حمام استفاده کنیم و با آب سرد دوش گفتیم ولی از لحاظ دسترسی اقامتگاه چون با اتوبوس اومده بودیم و ماشین نداشتیم از طرق کوچه باریک که پر معتاد بود به مترو دسترسی داشتیم و بعلت موقغیت اقامتگاه که در مرکز شهره دسترسی به اماکن گردشگری راحت تر بود

عباس

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

4.67

اقامتگاه دارای موقعیت مکانی مناسب و نزدیک به محل های گردشگری می باشد روبروی اقامتگاه سوپرمارکت و در فاصله ۴دقیقه پیاده روی مجتمع نانوایی قرار دارد و اقامتگاه در خیابان اصلی قرار دارد فقط نظافت اقامتگاه مناسب نبود

مرتضی

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

4.67

ما برای سه شب اقامت داشتیم فضا شخصی و مناسب بود. نظافت خیلی خوب نبود لازم هست نظافت چی مناسب برای نظافت کل منزل و مخصوصاً آشپزخانه صورت گیرد. یک اتاق خواب داشت که یک تخت دونفره فنری (غیر طبی) وجود داشت که من باتوجه به کمر درد نتونستم استفاده کنم و روی زمین خوابیدم بهتر تشک را عوض کنند. داخل گوشه پذیرایی یه تخت دو نفره طبی بود که پدر و مادرم استفاده کردند که خوب بود. آشپزخانه امکانات مناسب بود ولی فریزر نداشت و یخچال بود داخل یخچال وسایل مختلف از مهمانان قبلی بود. ما غذا از بیرون می گرفتیم و استفاده از وسایل نداشتیم. حیاط برای پارک یک خودرو مناسب بود و موتور آب داخل حیاط بود که مدام (با توجه به آب کولر و چکه کردن شیر دستشویی) روشن و خاموش میشد اگر از منبع تحت فشار استفاده می‌کردند بهتر بود. سرویس بهداشتی داخل حیاط بود که فرنگی نداشت مجبور شدیم خودمون خریداری کنیم و بدون گرفتن هزینه همونجا گذاشتیم تا دیگران نیاز داشتند استفاده کنند. حمام هم کنار سرویس بهداشتی داخل حیاط بود و بدون آینه (برای اصلاح) و لگن (شتشوی البسه و.. ) نداشت که آزار دهنده بود.

امیرحسین

اردیبهشت ۱۴۰۴

اتاقک

1.67

به معنی واقعی کلمه فاجعه، این اقامتگاه در بافت قدیمی شهر شیراز واقع شده و دسترسی به آن بسیار دشوار است، به واسطه کم عرض بودن کوچه عملا استفاده از پارکینگ غیرممکن است چرا که همیشه ساکنان محله خودروی خود را روبروی درب ورودی پارکینگ قرار می‌دهند در نزدیکی اقامتگاه یه پارکینگ خصوصی واقع شده‌است که به گفته میزبان می‌توان از آن استفاده کرد ولی پس از یکبار استفاده از پارکینگ خصوصی با تهدیدهای اهالی محل دیگر از آن استفاده نکردیم. اقامتگاه بسیار کثیف و متعفن بود ظرف‌های شسته شده همگی دارای لک و حتی کثیفی بودند، داخل یخچال اقامتگاه مواد فاسد شده و دور ریز وجود داشت، رخت خواب‌ها از حجم چرک و کثیفی سیاه بودند ولی میزبان اصرار داشت که به تازگی تمیز شدند در حالی که روی تخت‌خواب و ملحفه ‌خاکستر سیگار وجود داشت. حمام و سرویس‌های بهداشتی در حیاط بودند و هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده بود و از لحاظ بهداشت و تمیزی نمره صفر رو می‌گیره.