otaghak.com
otaghak.com
otaghak.com

مهدی پارسا

بیش از 6 سال میزبان اتاقک
بدون نظربدون نظر
33رزرو موفق

درباره اقامتگاه

اتاقک

اطلاعات بنا

25 متر، بدون اتاق، فلت، پارکینگ روباز
اتاقک

سرویس خواب

4 سرویس خواب کامل، 4 پتو
اتاقک

دسترس پذیری

طبقه اول، 5 تا 10 پله، بدون آسانسور
اتاقک

سرویس بهداشتی و حمام

1 توالت فرنگی، 1 توالت ایرانی
اتاقک

ظرفیت اقامتگاه

4 نفر پایه، 4 نفر اضافه

اتاقک

بافت و چشم انداز

کوهستان، روستایی، ییلاقی/ کوهستانی

فضای خواب

هال و پذیرایی یک

سیستم سرمایشی

کولر آبی

سیستم سرمایشی

پنکه

سیستم گرمایشی

بخاری گازی

سیستم گرمایشی

کرسی


امکانات اقامتگاه

otaghak.com

اجاق گاز

otaghak.com

یخچال


وضعیت انتن دهی

اتاقک

همراه اول

خوب/4G
اتاقک

ایرانسل

ضعیف/2G

‫‫اجاره روزانه و ماهانه ترلان (اتاق 1)، 25 متر برای 4 نفر به همراه 4 نفر اضافی در شهر اسدآباد با تضمین بهترین کیفیت و قیمت در اتاقک

این اقامتگاه دو طبقه است که قدمت طبقه اول آن نامشخص و طبقه دوم آن حدود ۴۰ سال است. پوشش سقف تیرچوبی و تخته کوبی شده است، در طبقه همکف علاوه بر پوشش تیر چوبی "طاق‌‌های خشتی" و "زاغه‌‌های دست کند" نیز وجود دارند که بسیار مورد توجه میهمان‌‌ها و بازدیدکنندگان است. این مجموعه دارای دو حیاط و دو بالکن (ایوان) است که علاوه بر مجزا بودن ورودی اتاق‌‌ها، با اتاقی که به عنوان آشپزخانه سنتی مورد استفاده قرار می گیرد مرتبط می شوند. ایوان‌‌های اقامتگاه مشرف به کوه و درختان سربرآورده از رودخانه‌‌اند که از جلوه‌‌ای خاص برخودارند، با توجه به عبور رودخانه از جنوب روستا و اقامتگاه، که موجب خنکی در فصل گرما بوده و همچنین ضمن مشاهده پرواز پرندگان مختلف بر روی روستا مانند چلچله‌‌ها، مرغ مگس‌‌خوار و قرقی صدای دیگر پرندگان مانند مرغ آمین (در شب)، کبک و بلبل نیز از اقامتگاه به‌‌راحتی شنیده می‌‌شود. دسترسی این اقامتگاه به رودخانه، چشمه‌‌ها، درخت گردوی ۷۰۰ساله، درختان مقدس پیراسماعیل، باقی‌‌مانده آسیاب‌‌های قدیمی، آب‌‌گیر بیوک گل، آبشارهای مختلف در مسیر رودخانه و همچنین نزدیکی به شهر (۲کیلومتر)، که مسیر آن کامل آسفالته است، از دیگر ویژگی‌‌های این اقامتگاه است. مردم روستای ترخین‌‌آباد به زبان ترکی صحبت می‌‌کنند ضمن اینکه همه بچه‌‌ها و بزرگترها کاملا به زبان فارسی مسلط و برخی نیز با زبان کردی آشنایی دارند. غذای رایج و ویژه این روستا که در اقامتگاه هم برای میهمان‌‌ها تهیه می‌‌شود "آش اوماج" است که با سبزی خودرو "بولاغ اوتی" پخته می‌‌شود که مزه تند و ویژه‌‌ای دارد. آش غازیاقی، کشک بادمجان با گردوی مفصل و آبگوشت این اقامتگاه بسیار مورد استقبال میهمانان بوده است. دره سرسبز ترخین آباد که باغ‌‌های میوه‌‌ مختلفی را در خود جای داده از گذشته‌‌های دور مورد توجه گردشگران بوده است. قرارگیری روستای ترخین آباد در مسیر منطقه ویژه گردشگری ملحمدره و عبور جاده ملحمدره از میان باغ‌‌ها هم فرصتی برای لذت بردن برای میهمان فراهم می‌‌کند و هم فرصتی برای خرید محصولات باغی است. نکته قابل توجه در این مجموعه جمع‌‌آوری لوازم و ابزارهای زندگی، کشاورزی و باغبانی است که می‌‌توان از این اقامتگاه به عنوان موزه‌‌ای روستایی نام برد ضمن اینکه بیشتر وسایل جنبه "کاربردی" داشته و میهمان‌‌ها می‌‌توانند روش زندگی نسل‌‌های گذشته را از نزدیک لمس کنند. نکته دیگر در معماری روستاست که نسبتا پلکانی بوده و تقریبا به شکل سنتی باقی مانده و کمتر دست‌‌خوش تغییر شده است، علاوه بر این وجود زاغه‌‌های دست کند متعدد و بسیار عجیب از پتانسیل‌‌های این روستاست. از صنایع دستی این روستا می‌‌توانیم به قالی‌‌های دستباف با نقشه و کیفیت بسیار بالا، گلیم، موج و کیسه بافی اشاره کنیم که در بعضی منزل‌‌ها همچنان بافته می‌‌شود.

موقعیت تقریبی اقامتگاه

آدرس و موقعیت دقیق اقامتگاه، پس از رزرو برای شما ارسال خواهد شد

مراکز نزدیک

سوپر مارکت

پیاده: کمتر از 5 دقیقهبا ماشین: کمتر از 5 دقیقه

نانوایی

پیاده: کمتر از 5 دقیقهبا ماشین: کمتر از 5 دقیقه

محاسبه قیمت

اتاقک

نرخ ورود کودک

تا 1 کودک زیر 3 سال در صورتحساب لحاظ نمی گردد
اتاقک

نرخ هر نفر اضافه

350,000 تومان

تقویم و نرخ رزرو

اتاقکرزرو سریع اقامتگاه بدون نیاز به تایید میزبان
اتاقکقیمت‌ها به هزار تومان است. (3 صفر حذف شده)

مقررات زمانی اقامتگاه

اتاقک

زمان ورود

ساعت 14:00 تا 17:00

اتاقک

زمان خروج

ساعت 12:00

قوانین اقامتگاه

otaghakورود حیوان خانگی مجاز است ولی فقط در فضای باز اقامتگاه
otaghakبرگزاری مراسم مجاز نیست
otaghakتردد با کفش داخل محیط ساختمان مجاز نیست
otaghakاستعمال دخانیات مجاز نیست
otaghakاستفاده از حیاط و باغ کاملا مجاز و آزاد است
otaghakمدرک محرمیت لازم است
otaghakجمع های مجردی مجاز نیست

قوانین میزبان

otaghakارائه مدارک محرمیت (برای زوج ها) و کارت ملی و یا مدرک شناسایی معتبر برای همه میهمانان الزامی است. برگزاری جشن تولد و ... با هماهنگی مدیر بومگردی مقدور خواهد بود. مصرف قلیان در داخل اتاق مطلقا ممنوع می باشد.

مقررات لغو رزرو

متعادل

لغو رزرو تا 48 ساعت مانده به زمان ورود روز کنسل شده

لغو رزرو تا 48 ساعت مانده به زمان ورود روز کنسل شده

15 درصد کل مبلغ رزرو
لغو رزرو در کمتر از 48 ساعت مانده به زمان ورود روز کنسل شده

لغو رزرو در کمتر از 48 ساعت مانده به زمان ورود روز کنسل شده

100 درصد روز هایی که کمتر از 48 ساعت به آنها مانده است + 15 درصد باقی روز ها
لغو رزرو حین اقامت

لغو رزرو حین اقامت

100 درصد مبلغ رزرو همان روز و دو روز بعد + 15 درصد مبلغ رزرو روز های باقی مانده

ضمانت و گارانتی اتاقک

اتاقک به شما اطمینان می‌دهد تا اقامتگاهی که رزرو کرده‌اید را با مشخصات ثبت شده آن در زمان مقرر تحویل بگیرید و وجه واریزی شما نزد اتاقک محفوظ می‌ماند تا درپایان تجربه خوب اقامت با میزبان تسویه شود.
اتاقک

ضمانت تحویل و نظافت


نظرات مهمان ها

برای این اقامتگاه تا کنون نظری ثبت نشده است.

otaghak.com

مهدی پارسا

بیش از 6 سال میزبان اتاقک

اتاقک

زمان پاسخگویی

کمتر از 2 دقیقه
اتاقک

میزان تایید رزرو

در حدود 100 درصد
مشاهده پروفایل میزبان


هرشب از

1,500,000

تومان