اجاره کلبه سوییسی جنگلی اماني سوادکوه
سوادکوه
بدون خواب





لغو رزرو تا 48 ساعت مانده به زمان ورود روز کنسل شده
15 درصد کل مبلغ رزرولغو رزرو در کمتر از 48 ساعت مانده به زمان ورود روز کنسل شده
100 درصد روز هایی که کمتر از 48 ساعت به آنها مانده است + 15 درصد باقی روز هالغو رزرو حین اقامت
100 درصد مبلغ رزرو همان روز و دو روز بعد + 15 درصد مبلغ رزرو روز های باقی ماندهاز 8 نظر ثبت شده
5
4
3
2
1
بیش از 6 سال میزبان اتاقک
تومان
علی
شهریور ۱۴۰۴
مطمئن نیست
سلام من اگر مطلبی مینویسم فقط جهت راهنمایی و کمک به شهروندان محترمی است که میخوان جایی را برای اقامت تهیه کنند نه چیزه دیگه ای میزبان آدم بسیار خوب و محترمی هستند فضای اطراف ویلا قشنگ و جالب و خوب بود نظافت ویلا متوسط بود و سرویس دستشویی و حمام بیرون از ویلا بود و جای مناسبی جهت آویز کردن حوله و لوازم استحمام نداشت که جالب نبود در آشپزخانه و محیط خود ویلا کرم زیاد دیده میشد به نظر من مالک می بایست یکبار کلا وسایل را بیرون ببرد و یه سمپاشی داخل ویلارو انجام بدهند قیمت ویلا نسبتا" زیاد بود با این قیمت گزیته های بیشتری میشود پیداکرد و می بایست کسی میرود کلیه مواردی که میخواهد مثل مواد غذایی را برای خودش تهیه کرد چون نانوایی و سوپرمارکت و... دور است.وگرنه موارد خوبی هم داشت نسبت به هفت آبشار خیلی نزدیک است . مسیروجاده اش عالی و قشنگ است .
مهدی
تیر ۱۴۰۴
پیشنهاد نکرده
.
پاسخ میزبان
اسماعیل عابدی
شما بنظرم کلبه جنگی رو با هتل ۵ ستاره اشتباه گرفتید!! کافی نبودن فضا برای ۲ نفر!!؟نظرت دیگر مهمانان ما رو بخونید متوجه میشید وتمیز نبودن که من نمیدونم تعریفتون از تمیزی چیه دیگه!؟
هادی
خرداد ۱۴۰۴
پیشنهاد کرده
سلام ارادت همچی جمع و جور برای ۴نفر عالی مرتب و منظم بود دنج و با صفا بود از همه بهتر برخورد آقا اسماعیل میزبان که واقعا مشتی با مرام باشخصیت بودند ممنون از همچی
سهراب
آذر ۱۴۰۳
پیشنهاد کرده
محیط جنگلی خیلی زیبایی داره و منطقه کاملا امن هست. کلبه هم خیل خوب، تمیز و زیبا بود. امکاناتش برای یک کلبه جنگلی واقعا کافی و عالیه، همه شیرا آلات و تجهیزات گرمایی سالم خوب هستن ما نه مشکل برق داشتیم نه مشکل آب گرم. جناب عابدی میزبان درجه یک !
علیرضا
آبان ۱۴۰۳
پیشنهاد کرده
چه مکان زیبایی واقعا لذت بردم از طبیعت قشنگش کلبه تمیز با تراس قشنگ و حیاط باصفا حتما پیشنهاد میشه تر و تمیز هم هست برخورد میزبان هم عالی
مهران
مرداد ۱۴۰۳
پیشنهاد کرده
کلبه کوچیکودنج و تمیز و باسلیقه بود ما چهار نفر بودیمخوب بود برای یکخانواده خوبه