17 جاذبه تاریخی و گردشگری یزد

فهرست مطلب
معرفی دیدنی های شهر یزد
یزد، شهر بادگیرها، شهر تاریخ، فرهنگ و معماری اصیل ایرانی است که در خاک کویر ریشه دوانده است. لذت قدم زدن در کوچه پسکوچههای باریک و قدیمی، میدان امیر چخماق و باغ دولتآباد، تماشای غروب کویر و آسمان پرستاره تنها گوشهای از ماجراهای سفر به یزد است. به شهر یزد لقبهای بسیاری مانند «شهر بادگیرها»، «دارالعباده»، «حسینیه ایران»، «شهر دوچرخهها»، «شهر شیرینی»، «دارالعلم و دارالعمل»، «شهر قنات و قنوت و قناعت» و «شهر آتش و آفتاب» داده شده است. اگر میخواهید یک آپارتمان در یزد به صورت روزانه رزرو کنید با اجاره آپارتمان مبله در یزد یک سفر ماجراجویانه را آغاز کنید و فرصت دیدن معماری منحصربهفرد شهر بادگیرها را از نزدیک از دست ندهید. در ادامه با اتاقک و معرفی دیدنی های شهر یزد همراه باشید.
یزد در عرصه جهانی
در سال ۲۰۱۷، سازمان بینالمللی یونسکو یزد را تحت عنوان “شهر تاریخی یزد” ثبت کرد. ثبت جهانی یک اثر، روند نفسگیر و موشکافانهای دارد که نتیجه بخش بودن آن بدین معناست که آن اثر چنان شگفت است که مایه مباهات کل تمدن بشری است. آنچه یزد را متمایز میسازد، رشد این شهر به رغم کمبود منابع است که طی ادوار مختلف پا برجا مانده است. شهر خشتی یزد با وجود آنکه جلوههایی از امروزی بودن را به خود گرفته، اما همچنان به اصالت و خاکی بودن خود پایبند است.
اوج تجلی هوشمندی معماران این شهر در بافت تاریخی یزد دیده میشود. با وجود اینکه پر پیچ و خم بودن را با هزارتو مشترک دارد، اما هدف این سازه سرگرم یا سردرگم کردن نبوده. بلکه میتوان در هر بخش آن دقیق شد و نکتهای یافت. بیایید با هم قدمی بزنیم تا برایتان از عجایب بافت یزد بگوییم.
پیش به سوی بافت
اگر در امتداد خیابان امام شهر به سمت شمال قدم بزنید، ابتدا مجتمع امیرچخماق را در سمت راستتان خواهید دید که به جرات میتوان گفت نمادین ترین ساختمان شهر است. اگر ادامه بدهید، پس از چند دقیقه، به ورودی خیابان مسجد جامع در دست چپتان میرسید که از اسمش پیداست منتهی به کدامین بنا میشود. البته اگر حواستان به پلاک نام خیابان هم نباشد، نمیتوانید منارههای مسجد جامع را نادیده بگیرید. این خیابان سنگفرش را از میان مغازه های متنوع دو طرف آن دنبال کنید تا آماده ی ورود به بافت شوید.
میدان امیرچخماق؛ نماد تاریخی یزد
میدان تاریخی امیرچخماق و نخل بزرگ داخل آن که معروف به نخل حیدریها است را میتوان نماد شهر یزد دانست. میدان امیرچخماق به دستور جلالالدين اميرچخماق تیموری در قرن نهم هجری ساخته شده است. مسجد امیرچخماق، بازار حاجی قنبر، آب انبار و تکیه امیرچخماق مهمترین بناهای این مجموعه تاریخی هستند. گشت و گذار در شهر تاریخی و دیدنی یزد یکی از جذابیتهایی سفر به این منطقه از ایران است که نباید به هیچ عنوان این فرصت را از دست داد.
در تمامی این سالها مسجد امیرچخماق با گنبد کاشیکاری شده سبز رنگ خود و تکیه امیرچخماخ میزبان بسیاری از مراسم مذهبی شهر بودهاند. نخلبرداری که یکی از مراسم عزاداری منحصربهفرد در ایران است هر سال در میدان امیرچخماق برگزار میشود. در این مراسم نخل حیدریها، که از دوره صفوی به جا مانده، روی دست برده میشود و دور میدان به حرکت درمیآید. بازار حاجی قنبر نیز مانند گذشته قلب تپنده شهر است. امیرچخماق در گذشته دارای سه آبانبار بوده که یکی از آنها تخریب شده است و دوتای دیگر باقی ماندهاند.
مسجد جامع یزد؛ نگین بافت تاریخی یزد
در شهرهایی که قدمت تاریخی دارند، مسجد جامع جایگاهی کلیدی داشته و دارد. این پایگاه مذهبی، علاوه بر اینکه محل مناجات و مراسمهای مذهبی بود، در عین حال حکم مکان اجتماعات را هم داشت. مسجد جامع یزد یکی از این شاهکارهای تاریخی ایران است. اقشار مختلف جامعه در اینجا با برابری و برادری کنار هم جمع میشدند و فرصتی پیش میآمد برای تعاملاتی که ورای طبقه اقتصادی و اجتماعی بودند. در عین حال، کسبه میتوانستند شبکه معاملات خود را در آنجا گسترش دهند. بیحکمت نیست که معماری سنتی ایجاب میکرد بازار در مجاورت مسجد جامع قرار گیرد. هنوز هم بسیاری از نمازگزارانی را که با هم سلام و احوالپرسی میکنند، اهل بازار تشکیل میدهند.
مسجد جامع یزد با قدمتی که به قرن ششم هجری قمری برمیگردد و معماری بینظیر خود یکی از شناختهشدهترین جاذبههای مذهبی شهر یزد است. ساخت این مسجد در دورههای حکومتی ایلخانی، صفویان، تیموریان و قاجاریان و در طول صد سال انجام شده است. مسجد جامع یزد بلندترین منارههای جهان را با 52 متر ارتفاع، گنبدی دو پوسته و هفت ورودی دارد. هرچند درباره معماری باشکوه این بنا بسیار گفته شده اما برای درک هرچه بهتر عظمت مسجد جامع باید آن را از نزدیک تماشا کرد.
این مسجد که حدود ۱۰۰۰ مترمربع وسعت دارد، از بخش های مختلفی تشکیل شده؛ یک ایوان مرتفع، دو شبستان، دو گرم خانه، گنبدخانه، دو پایاب و یک صحن بزرگ به شکل مستطیل همان قسمتهایی هستند که مسجد جامع را تشکیل میدهند.
این مسجد آنقدر بزرگ است که یک در ورودی برای آن کافی نیست! ۶ در ورودی برای مسجد جامع یزد ساخته شده که از بخشهای مختلف شهر به آن دسترسی داشته باشند. در منابع تاریخی از مسجد جامع یزد با نامهای مسجد جمعه شهرستان، مسجد جامع عتیق، مسجد جمعه قدیم «درده» و مسجد جامع نو هم یاد می شود.
بیشتر بخوانید: معرفی جاذبه های گردشگری اردکان یزد
یکی از ارزشمندترین بخشهای این مسجد کاشیکاریها و تزئینات آن است. با وجود این که مسجد جامع در دورانی ساخته شده که اکثر مردم سنی بوده اند، اما به وضوح نمادهای حضور شیعیان روی در و دیوارهای این مسجد دیده می شود. نمادهای شیعی مانند شمسههای ۱۲پر، شمسه های ۷۲پر و ستاره های نمای داخلی گنبد استفاده بسیار شده است.
زیر طاق دالانها
چشمگیرترین ورودی بافت از کنار مسجد جامع یزد است. هنگامی که به نظاره شکوه سردر و قامت منارهها ایستادهاید، ورودی سمت راستتان است. با پا گذاشتن زیر طاقهای آجری دالانهایی که بافت را به هم بافتهاند در جا متوجه تفاوت دما خواهید شد. جدا از ارتفاع موثر دالانها در تهویه، سایه در محیط پرنور کویری دوچنان تاثیرگذار است. البته، با سوراخهایی در سقف، مدخلی برای نورانی کردن فضا تعبیه شده که ابتکاری است دیرینه تر از اختراع لامپ الکتریکی. در طرفین این دالانها، مغازههایی میبینید که محل کسب بازاریانی سنتی و جدیدی است که ذائقهی ساکنان و مسافران یزد را استادانه میشناسند. اگر مسحور نماهای رنگارنگشان شوید، فراموش نکنید که این کوچهها هنوز زندهاند و باید به دوچرخهها و ماشینهای در حال عبور راه دهید.
آتشکده بهرام (آتش ورهرام)
آتشکده (آتش ورهرام) یکی از جاذبههای گردشگری یزد با بنایی ساده اما دیدنی و باشکوه است. این آتشکده در سال 1313 به دستور رضاخان و با سرمایه یک زرتشتی پارسی به نام «همابائی» ساخته شد. در دل این آتشکده آتش مقدس ورهرام با بیش از 1500 سال قدمت قرار دارد که برای زرتشتیان بسیار مقدس است. حضور عنصر آب در ساخت بنا یکی از ویژگیهای مهم آتشکدهها است به همین خاطر حوضی بزرگ و دایرهای شکل رو به بنای اصلی ساخته شده است. فضای سرسبز اطراف، سایه بنا در آب، پلههایی که شما را به ورودی بنا میرساند و طرح فروهر بالای ساختمان اصلی تنها چند کلمه در وصف خصوصیات ظاهری این بنا است. باید در این فضا قدم بزنید تا انرژی مثبت آتشکده را احساس کنید.
بلندترین بادگیر خشتی جهان در باغ دولت آباد
دولت آباد نام باغی سرسبز، بهشتی اعجابانگیز در دل کویر و یکی از دیدنیترین جاذبههای گردشگری یزد است. این باغ در سال ۱۱۶۰ هجری قمری و در دوره افشاریه با چهار ساختمان اصلی بنا شد. باغ دولت آباد با معماری خاص و بلندترین بادگیر جهان به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت شده است.
باغ دولت آباد در محله چهار منار و خیابان شهید رجایی قرار دارد. از در ورودی باغ دولت آباد که بگذرید وارد یک هشتی بزرگ می شوید. بعد از آن به فضای اصلی باغ دولت آباد می رسید. از همین اول راه فروشنده هایی که صنایع دستی یزدی را به نمایش عموم گذاشته اند می بینید. اما مسئله مهم تر بادگیر بلندی است که از دور خودنمایی می کند.
بلندترین بادگیر خشتی دنیا با ارتفاع ۸.۳۳ متر در این باغ زیبا قرار دارد. قدمت این باغ به دوران افشاریه برمی گردد. جالب است بدانید کسی که برای ساخت این باغ دست به کار شده، قبل از این که ساختمان های مختلف آن را بسازد، برای رشد درختان و گیاهان آن اقدام کرده است. یک قنات قدیمی به طول ۶۵ کیلومتر از مهریز یزد، آب را به این باغ منتقل می کرد تا آب آشامیدنی و آب لازم برای آبیاری باغ را فراهم کند.
باغ دولت آباد یزد با وسعت ۷۰ هزار متر مربعی یکی از زیباترین باغ های ایرانی است. در این باغ ساختمان ها، آبنماها و حوض های زیادی جای گرفته. اگر در تاریکی شب برای بازدید وارد این باغ شوید، فانوس های کوچک و بزرگی که محوطه باغ را چراغانی کرده اند می بینید. باغ دولتآباد شامل عمارت سردر، ساختمان هشتی و بادگیر، عمارت بهشت آیین و تالار آیینه، عمارت تهرانی، آبانبار و باغ ناصر است.
مدرسه ضیائیه (زندان اسکندر)
مدرسه ضیائیه یکی از شاهکارهای معماری ایران است. بنایی شبیه به تصویر کتابهای تاریخی که با قدمتی 800 ساله هنوز هم پابرجاست. مدرسه ضیائیه به همت ضیاءالدین حسین رضی در سال ۶۳۱ هجری قمری ساخته شد تا محلی برای آموزش و یادگیری و مجالس بحث و بررسی علما باشد. علت انتخاب نام زندان اسکندر برای این بنا ورود گروهی از تبعیدیان اسکندر مقدونی به یزد و اقامتشان در این مکان بوده است.
شهرت این بنا در گذشته به اندازهای بوده که حافظ شیرازی در یکی از اشعار خود، بیتی را به آن اختصاص داده است:
دلم از وحشت زندان سكندر بگرفت رخت بربندم و تا ملک سليمان بروم
آبانبارهای شش بادگیر
با اینکه یزد در منطقه کویری از ایران قرار گرفته اما هوش و ذکاوت مردم این شهر در معماری باعث رونق آن شده است. از گذشته تا امروز ساخت آبانبار راهی برای ذخیره آب باران و جویبارهای فصلی بوده است. بازدید از آبانبارهای شش بادگیر که یکی از جاذبههای گردشگری شهر یزد است میتواند تجربهای متفاوت باشد. آب انبارهای شش بادگیر یکی از آبانبارهای مهم شهر یزد است که ۱۸۰ سال پیش ساخته شده است. این آبانبار دارای شش بادگیر، مخزنی با ۲۰۰۰ متر مکعب مساحت و ۵۵ پله است.
کاروانسرای زینالدین
یکی دیگر از بهترین دیدنی های شهر یزد کاروانسرای زینالدین است. دیرینه این کاروانسرا کموبیش به 400 سال پیش بازمیگردد. شاه عباس دستور ساخت کاروانسرای زیبای زینالدین را داده بود و معماران کاربلد کهن ایرانی آن را در دو طبقه با آجرهای خشتی ساختند.
این کاروانسرا که دارای فضایی زیبا، چشمنواز و باصفا است، در 60 کیلومتری جاده یزد به کرمان قرار دارد و در سال 2006 نیز جایزه بهترین بنای بازسازیشده را از سوی سازمان یونسکو دریافت کرد.
برای اجاره ویلا، اجاره خانه، اجاره آپارتمان و اجاره سوئیت در شهر یزد به این بخش از سایت بروید.
در بین تمام کاروانسراهای دوران صفوی، کاروانسرای زینالدین یکی از زیباترین سازههای دوره خودش به شمار میرود. در کتابهای تاریخی آمده که این کاروانسرا را به مناسبت دیدار شاه عباس با حاکم کرمان، زین الدین گنجعلی خان ساختهاند.
طبیعی است جایی که برای حضور یکی از شاهان ساخته شده، آنقدر زیبا و به یادماندنی باشد که در تاریخ ثبت شود. این کاروانسرای دو طبقه با قدمت ۴۰۰ ساله اش، به وسیله آجر بنا شده است. کاروانسرای زینالدین در ۶۰ کیلومتری جاده یزد-کرمان واقع شده و امروزه هم به عنوان اقامتگاه از آن استفاده می شود. شما می توانید برای سفرتان به یزد یا حتی کرمان، این کاروانسرا را رزرو کنید.
در دو طرف کاروانسرا پله هایی دیده می شود که راه ورودی به پشت بام هستند. تماشای آسمان زیبای کویر از بالای ارتفاع این بام لذت تکرارنشدنی را برای شما به همراه دارد.
یخچال خشتی میبد
یخچالهای کهن ایرانی در گذشته نقش ساخت و تولید یخ را ایفا میکردند و اکنون نیز به یکی از بهترین جاذبههای گردشگری تبدیل شدهاند. یخچال خشتی میبد در فاصلهی 50 کیلومتری شمال شهر یزد جای گرفته و دارای سه بخش بنیادین با نامهای دیوار سایهانداز، حوضچهی تولید یخ و مخزن یخ است. این دیوارهای بلند جلوی نور خورشید را میگرفتند و به حوضچهها امکان یخ زدن آب را میدادند.
این یخچال قدیمی با استفاده از خشت و گل ساخته شده است و از ظاهری ساده ولی بسیار باشکوه بهره میبرد. خشت و گل به این بنا که مربوط به دوران صفویه است و گسترهی بزرگی دارد، اجازه میداد به بهترین شکل ممکن یخها را نگهداری کند، جلوی ورود گرما و خروج سرما را بگیرد، و همچنین عایق مناسبی برای محافظت از یخها باشد.
داخل یخچالها سه بخش اصلی با نامهای دیوار سایهانداز، حوضچه تولید یخ و مخزن یخ وجود دارد. برای ساخت یخچال خشتی میبد، از خشت و گل استفاده شده، این مصالح عایق خوبی برای گرما و سرما هستند.
خانه لاریها
خانه لاریها یک یادگاری بسیار زیبا و باصفا از دوران قاجار است که همچنین در فهرست جالبترین دیدنی های شهر یزد نیز قرار میگیرد. این خانه کموبیش 150 سال پیش ساخته شده و صاحبی به نام حاج محمدابراهیم لاری داشته است.
خانه لاریها 6 باب خانه با معماری ویژهی مناطق کویری دارد و در سال 1375 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. اگر گذرتان به شهر یزد افتاد، حتما سری به این خانه بزنید و از فضای آرامشبخش آن دیدن کنید. خانه لاریها در خیابان امام خمینی (ره)، محله فهادان، در نزدیکی باغ عمارت کلاه فرهنگی قرار دارد.
برای اجاره ویلا، اجاره خانه، اجاره آپارتمان و اجاره سوئیت در استان یزد به این بخش از سایت بروید.
موزه آینه و روشنایی یزد
یکی دیگر از نقاط گردشگری خاص و دیدنی های شهر یزد موزهی آینه و روشنایی این شهر است که تنها موزهی تخصصی برای نور و روشنایی در ایران به شمار میرود.
این موزه جذاب و دیدنی در سال 1377 کار خود را آغاز کرد و از آن زمان میزبان گردشگران و مسافران گوناگون از سراسر ایران است. در این موزه میتوانید موارد گوناگونی از جمله پیهسوز، شمعسوز، نفتسوز و اشیای برقی را ببینید و وارد دوران قدیم و زندگی سادهی مردم شوید. این اشیاء بیشتر از سفال، شیشه، برنج، مس و برنز ساخته شدهاند و دارای سبک ویژهای هستند.
برای بازدید از این موزه باید به خیابان کاشانی، روبهروی بوستان هفت تیر بروید.
برای اجاره ویلا، اجاره خانه، اجاره آپارتمان و اجاره سوئیت در شهر مهریز در استان یزد به این بخش از سایت بروید.
حمام خان یزد
تصور کنید حدود ۶۰ – ۷۰ سال پیش زندگی می کردید و قصد داشتید حمام کنید. باید یک بقچه از لباس و صابون و کیسه و وسایل دیگر حمام پر میکردید و راهی حمام های عمومی میشدید! حتی تصورش هم برای مایی که الان در عرض ۱۰ دقیقه در حمام خانه خودمان دوش میگیریم سخت است!! اما در گذشته این رسم رایج برای حمام رفتن بوده.
حمام خان یزد در سال 1212 هجری قمری و به دستور حاکم آن زمان ساخته شد. ساخته شدن این بنا در دوران قاجار و استفادهی بسیاری از خانها و بزرگان شهر منجر شد نام «حمام خان» برای آن در نظر گرفته شود.
در گذشته نهتنها برای حمام و شستوشو، بلکه برای گذراندن وقت، گفتوگو و خوشوبش، رفع خستگی و خوشگذرانی با دوستان و نزدیکان به این حمام میرفتند و اوقات خود را سپری میکردند. ولی امروزه از این بنا بهعنوان رستوران و چایخانه سنتی استفاده میشود.
بازسازی و دادن نفس دوبارهای به حمام خان منجر شده مردم بسیاری برای غذا و چای خوردن به این سازه بروند و خاطرات خوشی برای خود و خانوادهشان به ارمغان بیاورند.
برای اجاره ویلا، اجاره خانه، اجاره آپارتمان و اجاره سوئیت در شهر ابرکوه در استان یزد به این بخش از سایت بروید.
برج خاموشان
آثار زیادی از دین زرتشتی در گوشه گوشه شهر یزد دیده می شود؛ یکی از این نشانهها برج خاموشان است. این بنا که دخمه یا دادگاه زرتشتیان بوده، در 15 کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار گرفته و گزینهی مناسبی برای علاقهمندان به تاریخ و دین زرتشت به شمار میرود.
گفته میشود از این دخمه برای مراسمهای پس از مرگ استفاده میشد و زرتشتیان مردگان خود را در آنها قرار میدادند تا خوراک جانوران شوند. سپس استخوانها را داخل چاه درون دخمهها قرار میدادند. زیرا به باور زرتشتیان نباید انسانها را دفن کرد تا از آلودگی خاک و طبیعت جلوگیری شود.
برای اجاره ویلا، اجاره خانه، اجاره آپارتمان و اجاره سوئیت در شهر تفت در استان یزد به این بخش از سایت بروید.
روستای خرانق
خرانق نام یکی از روستاهای اطراف یزد است که بیشتر از هزار سال قدمت دارد! این قدمت تاریخی باعث شده روستای خرانق میزبان جاذبه های قدیمی زیادی باشد. شاید باورتان نشود که یکی از قلعه های قدیمی موجود در روستای خرانق تا همین ۲۰ سال پیش محل سکونت مردم بوده!
بر اساس شواهد تاریخی امام رضا (ع) برای استراحت کاروان خود از این قلعه و محوطه اطرافش استفاده کرده است. قدمگاه امام رضا همان جاییست که آن حضرت در آن حضور داشته. منارهای از قرن ۱۷ و کاروانسرایی در حومهی روستا مرمت شده است که میتوانید با هزینهای مناسب در آنجا اقامت کنید.
منارجنبان خرانق
تنها منارجنبان تمام خشتی دنیا در شهر یزد و روستای تاریخی خرانق واقع شده است. احتمالا الان ذهنتان به سمت منارجنبان اصفهان رفته؛ اما باید بدانید که منارجنبان خرانق از آن هم قدیمی تر است!
تا به حال دیده اید که مسیر رفت و برگشت راه پله های یک ساختمان از هم جدا باشد؟ منارجنبان خرانق دو راه پله دارد که از یکی برای بال رفتن و از دیگری برای پایین آمدن استفاده می شود. منارجنبان خرانق با فشار دست به حرکت در میآید!!
این ساختمان سه طبقه با کمی هل دادن تکان می خورد.این تکان خوردن هم به وضوح قابل دیدن است!
آبانبار گیو
یکی از اصلی ترین تامین کنندههای آب آشامیدنی برای مردم یزد، آب انبار گیو بوده است. این مورد هم در دوران قاجار (سال ۱۳۲۰) ساخته شده و در سال ۱۳۷۵ ثبت ملی شده است.
آسیاب آبی اشکذر
آسیابهای سنگی کوچک را حتما در مستندهایی که از تلویزیون پخش می شود دیده اید. این آسیاب ها با نیروی سنگ می چرخند و گند و دیگر غلات را به آرد تبدیل می کنند. آسیاب های بزرگ ترین با کمک حیواناتی مثل اسب و گاو به حرکت در می آمدند. اما در مقیاس های بزرگتر از نیروی آب هم کمک گرفته می شود. آسیاب آبی اشکذر هم از این نوع موارد است که در دوران صفویه در محدوده اشکذر یزد ساخته شده.
این که یک آسیاب آبی بزرگ با نقش های هندسی و آجرکاری های خاص در دل کویر کار کند، عجیب و باورنکردنی است! آب مورد نیاز برای حرکت آسیاب از قنات های موجود در زیر زمین تامین می شود.
آب در اعماق
شاید برایتان سوال شده باشد که در این شرایط اقلیمی خشک، یزدیها چه چارهای برای آب اندیشیده بودند؟ جواب شاید حیرتآور باشد، اما آنها استادانِ مدیریت آب بودند! اتفاقا یکی دیگر از مواردی که ثبت جهانی شد، ابتکاریست که آنان برای آبرسانی به شهرشان به وفور از آن استفاده کرده اند، قنات. قناتهای یزد یکی از مهمترین جاذبههای تاریخی این شهر هستند.
با حفر یک آبراه در اعماق خاک، آنها نه تنها آب زلال زیرزمینی را از کوهستان به آب انبارهای پرشمار شهر منتقل میکردند، بلکه جلوی تبخیر آن را زیر تابش آفتاب می گرفتند. داخل شهر برای برداشت آب باید یکی از راه پله هایی پایین بروید که به نظر میرسد به دل تاریکی فرو میروند. در انتهای پلهها به فضایی موسوم به پایاب میرسید که امکان دسترسی به آبی را فراهم میکند که پشت دیوار و درون مخزن اصلی آب انبار انباشته شده. تفاوت دمای آنجا و رطوبت اندکش در عین حال گویای میزان اثربخشی این روش است.
اجاره سوئیت ارزان در یزد و راهنمای رزرو ویلا، آپارتمان و بوم گردی برای اقامت
برای شما پیشنهاد ویژهای داریم.
برای اجاره سوئیت ارزان در یزد یا بوم گردی، ویلا و آپارتمان مبله روزانه میتوانید از طریق سایت اتاقک اقدام کنید و با گذراندن چند مرحله ساده اتاقک مناسب را در تاریخ مورد نظرتان، با قیمتی مناسب، رزرو کنید.
اقامت دلچسبی برای شما آرزو میکنیم.