میزبان

راهنمای میزبان | قسمت سوم: چند نکته ضروری برای اینکه اقامتگاه ما پذیرای مهمان‌های بیشتری باشد.

چند نکته ضروری برای اینکه اقامتگاه ما پذیرای مهمان‌های بیشتری باشد.

ممکن است شما هم از آن دسته میزبان‌هایی باشید که علاقه دارند اقامتگاهشان در همه روزهای سال مهمان‌های زیادی داشته باشد، از سراسر ایران برای رزرو اقامتگا‌هشان سر و دست بشکنند و هیچ‌مهمانی موقع برگشت از انتخاب خود ناراضی نباشد.

برای اینکه اقامتگاهتان به محلی برای آسایش و آرامش مهمان‌ها تبدیل شود باید چند نکته ساده و ضروری را رعایت کنید و پذیرای مهمان‌های بیشتری باشید.

ما در سومین قسمت «راهنمای میزبان» به این موضوع می‌پردازیم و مطلب‌های کلیدی و آموزشی را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

چند نکته ضروری برای اینکه اقامتگاه ما پذیرای مهمان‌های بیشتری باشد.
چند نکته ضروری برای اینکه اقامتگاه ما پذیرای مهمان‌های بیشتری باشد.

۱- قیمت مناسب

تعیین قیمت مناسب برای اقامتگاه یکی از مهم‌ترین عواملی است که مهمان‌ها می‌توانند با توجه به بودجه‌ای که دارند محل اقامتشان در طول سفر را انتخاب کنند. برای تعیین قیمت مناسب بهتر است با کارشناسان تیم میزبان صحبت کنید و شرایط کلی اقامتگاه مثل امکانات، دسترسی محلی و ویژگی‌های خاص آن را در نظر بگیرید.

قیمت مناسب
قیمت مناسب

۲- ایمنی اقامتگاه

همان طور که می‌دانید وضعیت ایمنی یک اقامتگاه برای مهمان‌ها اهمیت زیادی دارد. همه آن‌ها دوست دارند که در مدت سفر با خیال راحت در محلی که انتخاب کرده‌اند به استراحت و تفریح بپردازند. سعی کنید از سالم بودن قفل در و پنجره‌ها، سیم‌کشی ساختمان، سالم بودن و نشتی نداشتن لوله‌های گاز مطمئن شوید و همچنین برای پارک خودروی مهمان‌ها یک جای مناسب را در نظر بگیرید.

ایمنی اقامتگاه
ایمنی اقامتگاه

۳- بهداشت اقامتگاه

یک اقامتگاه مطلوب مکانی است که از نظر مسائل بهداشتی مورد تایید باشد. شاید در نگاه اول مسئله بهداشت خیلی کلی باشد اما اگر شیوه‌های آسان و موثری را انجام دهید اقامتگاهتان به ایده‌آل‌ترین حالت ممکن تبدیل می‌شود.

بهداشت اقامتگاه
بهداشت اقامتگاه

نکته اول درباره بهداشت عمومی ساختمان است. جارو‌کشی و گردگیری به‌موقع، تمیز کردن شیشه‌ها، تمیز نگه داشتن حیاط، تمیز بودن دیوارها و داشتن رنگ مناسب و قابل شستشو برای دیوارها از اصل‌های اولیه داشتن یک اقامتگاه تمیز است.

بهداشت اقامتگاه
بهداشت اقامتگاه

نکته دوم درباره سرویس بهداشتی است. سعی کنید بعد از خروج هر گروه از مهمان‌ها حتما سرویس‌های بهداشتی و حمام را تمیز کنید و از بوگیر و یا هواکش برای بهتر شدن هوای داخل آن‌ها استفاده کنید. برای همه مهمان‌ها مواد شوینده مورد نیازشان را تامین کنید تا با مشکلی مواجه نشوند.

بهداشت سرویس‌های بهداشتی
بهداشت سرویس‌های بهداشتی

نکته سوم درباره بهداشت آشپزخانه است. برای خیلی از افراد مهم است که آشپزخانه اقامتگاهی که انتخاب می‌کنند محیطی تمیز و بدون آلودگی داشته باشد. دیوارهای سرامیکی و کابینت‌های تمیز در اولین برخورد مهمان‌ها می‌تواند توجه آن‌ها را به‌خوبی جلب کند و رضایتشان را به دست آورد.

وسایل پخت‌و‌پز، یخچال، اجاق گاز، سینک ظرف‌شویی و ظرف‌های آشپزخانه را بعد از خروج هر گروه از مهمان‌ها تمیز کنید. برای آشپزخانه اقامتگاهتان هود و هواکش تهیه کنید و از سالم بودن آن‌ها مطمئن شوید و اگر مشکلی داشتند حتما تعمیرشان کنید. فراموش نکنید که مواد شوینده مورد نیاز داخل آشپزخانه را برای مهمان‌هایتان فراهم کنید.

بهداشت آشپزخانه
بهداشت آشپزخانه

نکته چهارم درباره بهداشت وسایل خواب است. تمیز بودن سرویس‌های خواب مثل لحاف، تشک و بالش یکی از اصلی‌ترین امتیاز‌های یک اقامتگاه پاکیزه و مرتب است. بعد از خارج شدن مهمان‌ها از اقامتگاه وسایل خواب را با مواد ضدعفونی‌کننده بشویید و برای مهمان‌های جدید از وسایلی تمیز و خوشبو استفاده کنید.

بهداشت وسایل خواب
بهداشت وسایل خواب

۴- بوی نم در خانه ممنوع

فرقی نمی‌کند اقامتگاه شما در کدام شهر باشد ممکن است به خاطر بسته بودن در و پنجره‌ها، کم بودن تردد، ترکیدن لوله‌های آب و یا نفوذ آب باران به دیوارها در خانه بوی نم بپیچد و به‌محض ورود بوی ناخوشایندی استشمام شود. می‌خواهیم چند شیوه‌ از بین بردن بوی نم را به شما پیشنهاد دهیم.

۱- از بین بردن بوی نم با لیموترش: یک ظرف را تا نیمه پر از آب کنید، پوست یک لیمو‌ترش را داخل آن رنده کنید، روی اجاق گاز بگذارید و اجازه بدهید تا بجوشد و بوی خوب آن فضا را معطر کند.

۲- از بین بردن بوی نم با جوش شیرین: ممکن است علت بوی نم در خانه از فرش‌هایی باشد که دور از نور آفتاب خشک شده‌اند و بوی بدی به خود گرفته‌اند. می‌توانید با پاشیدن کمی جوش شیرین روی فرش‌ها این بوی ناخوشایند را از بین ببرید. اگر با یک بار انجام دادن این کار بوی نم از بین نرفت مجدداً آن را تکرار کنید و بعد از اینکه دیگر بویی باقی نماند روی فرش‌ها را با جاروبرقی جارو کنید.

۳- از بین بردن بوی نم با سرکه سفید: کافی است روی سطح‌های مختلف خانه سرکه سفید اسپری کنید و بعد از گذشت یک زمان کوتاه با دستمال تمیز سرکه‌ها را پاک کنید. مراقب باشید سرکه را روی سنگ‌ها نپاشید چون باعث به وجود آمدن لکه‌ می‌شود.

۴- از بین بردن بوی نم با دارچین: مقداری دارچین را با کمی پوست پرتقال و آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد. این کار باعث از بین بردن بوی نم می‌شود و در همین حین بویی خوشایند فضای اقامتگاه را پر می‌کند.

همان طور که می‌دانید نم باعث خراب شدن بنای ساختمان و حمله حشرات می‌شود؛ می‌توانید با تهویه مناسب، حذف منبع‌های رطوبت، عایق‌بندی درست سقف و کاهش مصرف آب از به وجود آمدن نم و انتشار بوی آن جلوگیری کنید.

چگونه بوی نم خانه را از بین ببریم
بوی نم در خانه ممنوع

۵- خداحافظی با حشرات موذی خانگی

هیچ‌فردی دوست ندارد هنگام ورود به خانه با حشره‌های موذی رو‌به‌رو شود. حالا تصور کنید مهمان‌های شما از راه دور رسیده‌اند و قرار است در طول سفر در اقامتگاه شما اقامت کنند و با این صحنه‌ ناخوشایند مواجه شوند.

سم‌پاشی سالیانه، نصب توری روی درها و پنجره‌ها، استفاده از درپوش برای چاه‌ها، پوشاندن درز و شکاف‌های ساختمان، خارج کردن به‌موقع زباله‌ها از خانه و تمیز بودن محیط داخل و خارج خانه کارهایی‌‌اند که می‌توانند برای از بین بردن حشره‌ها یا پیشگیری از حمله آن‌ها به شما کمک کنند.

از بین بردن حشرات موذی
از بین بردن حشرات موذی

۶- دینگ دینگ، وقت غذاست

اگر قرار است که در اقامتگاهتان غذا سرو کنید، بهتر است که برای آن زمان مشخصی تعیین کنید و مهمان‌ها را در جریان قرار دهید تا اگر می‌خواهند از غذای شما استفاده کنند برای آن برنامه‌ریزی کنند. سعی کنید که یک‌ ساعت قبل از زمان سرو غذا، غذایتان را آماده کنید و آن را در دمای مناسبی قرار دهید.

برنامه غذایی
عکس از اتاقک

سخن آخر

تمیز بودن اقامتگاه بیشتر به برگ برنده در یک قرعه‌کشی شبیه است و می‌تواند اقامتگاهتان را در دسته محبوب‌ترین‌ها قرار دهد. همه افراد ترجیح می‌دهند اقامتگاهی را برای طول سفرشان انتخاب کنند که خیالشان از بابت تمیز بودن آن راحت باشد. مطمئن باشید اگر با خانه‌ای تمیز رو‌به‌رو شوند به دیگران هم اقامت در آن‌ را توصیه می‌کنند و ناخودآگاه واحد اقامتی شما را تبلیغ می‌کنند و باعث می‌شوند که شما در همه روزهای سال میزبان تعداد زیادی از مهمان‌ها باشید.

پس با رعایت این نکته‌های ساده و کم‌هزینه پاکیزگی را مهمان اقامتگا‌هتان کنید.

قسمت‌های بعدی راهنمای میزبان را در لینک‌های زیر می‌توانید بخوانید:

راهنمای میزبان | قسمت اول | چگونه میزبان خوبی باشیم؟

راهنمای میزبان | قسمت دوم | به‌آسانی به میزبان مهربان و خوش‌رویی تبدیل شویم

راهنمای میزبان | قسمت چهارم | ویژگی‌های یک اقامتگاه خوب

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای اتاقک

3/5 - (2 امتیاز)
اتاقک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *